Автор   Стаття 
Статті Бриколаж  —  Третя Позиція  —  Цитати
Олег Шеленко
Дата публікації 3 травня 2004 р.
Цитати

Нація будується на крові та міфах. Кров є фізичною складовою, а міф — духовною, нам потрібні вони обидві.

Нашим завданням є обернути міф на реальність. Міфи будуть показувати нам дорогу, вони є необхідною складовою національної філософії. Нам потрібен міф — могутня, найвеличніша історія, яку будь-коли розказували. Завдяки їй ми сформуємо думки мас.

Люди інтуїтивно розуміють важливість міфів. Вони відчувають їх могутню нематеріальну силу. Міфи об’єднують окремих індивідів в націю. Не дивно, що інтелектуали, які зневажають простих людей, також зневажають і міфи.

Звичайна людина у своєму житті керується перш за все міфами, закладеними в колективній свідомості. Заберіть міфи — і вона нічого не має, вона загубилася без напрямку. Стерильна, теоретична, споглядальна філософія, виготовлена пихатими інтелектуалами, не має чого запропонувати людям.

Наші думки ідуть від серця, а не від розуму. Не потрібно бути дипломованим науковцем. Достатньо правильно відчувати, важко працювати та любити своїх людей. Не дивно, що фарисеї та інтелектуали ненавидять нас.

Я не можу передати всієї важливості громади в націоналістичній революційній боротьбі. Громади — це природні утворення, де люди знають та довіряють одне одному, вони мають спільні цінності та прагнення. В той час, як велике суспільство є мультирасовим і мультикультурним, більшість громад лишаються етнічно однорідними. В той час, як велике суспільство зруйноване капіталізмом та заражене духовно неспроможним лібералізмом, соціальні та етнічні зв’язки громад допомагають зберегти національний дух.

Суспільство може бути, і зараз часто є, мультикультурним, але громада — ніколи.

Партія має спрямувати свою роботу на громади. Громада, що має добре функціонуючий партійний осередок та відданих Партії людей, важить більше, ніж місце в парламенті.

Не намагайтеся будь-що потрапити до парламенту — у найгіршому випадку ви туди проб’єтеся і що? Ви не зможете покращити життя людей, сидячи в парламенті, ви не зможете змінити систему. Ви маєте працювати в громадах. Працюйте з людьми, і одного дня ви пересвідчитесь, що обрали правильний шлях.

В найгіршому випадку ви почнете виголошувати гучні промови та давати фальшиві обіцянки, і потім, випадково, отримаєте кілька депутатських місць. Ви станете просто ще однією опозиційною партією, наповненою пустими обіцянками та позбавленою влади. Ви потрапите в парламент, як у пастку, бо не зможете запровадити жодних важливих змін, вам залишиться тільки вибачатися перед виборцями, що все йде не так, як мало бути.

Ми є і повинні бути відкритою і публічною змовою з метою повалення системи.

Не плутайте нас з політичними партіями, тому що в нас немає нічого політичного — ми є духовним рухом, ми є релігією.

Партія — це відродження раси.

Відчуй злість, дозволь ненависті керувати тобою, збуди в собі звіра. Розбий свої кайдани та спали за собою мости. Нічого доброго з тебе не вийде, доки не ти не будеш знати, ким насправді є.

Не слухай казочок старих вдів та мурмотіння безсилих чоловіків. Будь фанатиком, вчися жорстокості, намагайся більше ненавидіти.

З самого початку було ясно, що єдиним шляхом, який об’єднає європейську націю, є ненависть і страх перед навалою мас з третього світу. Тільки перед обличчям ворога та можливого знищення, європейці зможуть побачити одне в одному братів та сестер одного племені.

На щастя, ми маємо ворога, смертельного ворога, якби його не було, його треба було б створити.

Ми всі походимо від семи жінок, тільки уявіть, ціла раса має семеро прародительок. Я бачу в цьому божий знак.

Якби проблеми сучасної Європи були лише економічними та політичними, то ми, звичайно, програли б. Але є річ, яку наші вороги не взяли до уваги — енергія народу, що бореться за право існування, як нація. Щоб зрозуміти серйозність цього феномену, нашій верхівці необхідно нарешті широко відкрити очі на реалії життя та відкинути ілюзії, в полоні яких вони знаходяться... на наше щастя, еліта неспроможна на це.

Найбільшу пропаганду нашої справи здійснюють молодіжні банди вихідців з третього світу, що заполонили наші вулиці. Вони підштовхують людей до нашої партії, нам же лишається лише прийняти їх з розкритими обіймами... я можна сказати, сподіваюсь, що їх буде більше.

Безперечно, ми дозволяємо лібералам здійснювати злочини проти нації. Чим більше ліберали дратують суспільство, тим легше нам діяти. Якби не було лібералів та їх божевільних програм, то не існувало б і нас.

Ліберали та соціал-демократи... рідко можна побачити більш наївних та відірваних від реального життя людей. Якщо ми будемо вести правильну гру, то вони принесуть нам владу на срібному блюдечку. Ліберали та соціал-демократи — це курйозне поєднання ученості та найвищої глупоти. Вони настілки прив’язані до системи, що навіть коли все починає падати, вони перебувають у щасливому нерозумінні того, що ж відбувається.

Цікаво, що ліберали та ультра-радикальні відгалуження лівого руху є насправді дуже схожими. Обоє прагнуть позбавити людей традиційних, етнічних цінностей. Ліберали прагнуть перетворити людей на споживацькі машини. Продукти мають продаватися по всьому світові з максимальною швидкістю та вигодою. Це означає, що люди всієї планети мають бути однаковими. Народ Макдональдсу має спільну культуру, незалежно від того, чи є вони ескімосами, чи австралійськими аборигенами, вони купують їжу в Макдональдсі. З іншого боку, ультраліві хочуть пристосувати всіх людей до стерильної, теоретичної та штучної класової приналежності. Вони є ворогами людства.

Капіталісти та ліберали відкрили двері для потужної хвилі чужоземців. Ми ж пожинаємо цей урожай.

Я весь час чую, що європейці не можуть більше мати дітей, що вони не можуть утворювати сім’ї, що вони стали безплідними, імпотентами та лінивими. Це безсоромна брехня правлячої верхівки, що намагається замаскувати прихований геноцид європейців. Еліта відкрито оголосила смертний вирок європейській нації, внаслідок якого повністю і безповоротно зміниться склад населення Європи. Ми ж у відповідь проголошуємо смертний вирок еліті та її лакеям.

Ця війна стане вирішальною для європейців, що мають зайняти своє місце на планеті. Ми ситі своєю роллю крайніх у світі, ми стомилися від прокляття на адресу наших досягнень, стомилися йти на будь-які поступки для неєвропейців просто тому, що ми є білими і , отже, несемо колективну провину свого походження.

Нахабство... вони відкрито декларують, що хочуть впустити в Європу сотні мільйонів емігрантів за одне покоління... змінити все населення Європи ... за одне покоління... і гадають, що зможуть виплутатися з цієї ситуації ... це — божевілля.

Нам треба стати армією. Ми почнемо з клубів, ножів та розбитих пляшок, але закінчимо з пістолетами, танками та автоматами.

Основні осередки мають бути утворені там, де виробляють зброю. Це — війна, війна на виснаження, війна, що все зруйнує, і ми не зможемо її виграти, доки не матимемо власну військову промисловість.

Ультраліві відкрито проголошують, що вони завжди і беззаперечно перебувають на стороні іноземних орд, що поширюються нашими вулицями та містами. Це означає, що вони знаходяться в стані війни з європейською нацією, і їх метою є знищення власного народу.

Ця війна буде закінченням нашої історії. Це війна національного звільнення і вона призведе до об’єднання європейців.

Якщо ми ближче ознайомимось з ультралівими організаціями, то стане ясно, що вони керуються ненормальною ненавистю та озлобленістю проти власного народу... в той же час, вони говорять про революцію — революцію, але з ким і для кого? Як можна розпочинати революцію, якщо ненавидиш та зневажаєш власний народ та хочеш йому зашкодити? Це є причиною непопулярності ультралівих, вони ніколи не здобудуть підтримку людей... наші люди не хочуть приймати участь у національному самогубстві, і ультраліві мають знати це... куди підуть ультраліві, де вони знайдуть підтримку, якщо люди відвернулися від них? Хто захоче приєднатися до злочинних мас, що проникають через наші кордони протягом останніх десятиліть?

Ліберально-капіталістичний блок прагне знищити етнічну самобутність Європи та змінити населення континенту протягом однієї генерації. Того ж прагнуть і ультраліві. Оскільки малоймовірно, що люди захочуть прийняти програму ультралівих, то їм лишається сподіватися, що населення Європи зміниться у найближчому майбутньому. Ультраліві розраховують на брутальну силу злочинних емігрантських мас, що переможуть ослаблених європейців; на жаль, не зважаючи на зусилля нашої ліберально-капіталістичної верхівки, ця стратегія не виправдала себе, принаймні, на даний момент.

Ми є дітьми Великого північного світла, расою, що існує більше 40 тисяч років. Як можна думати, що ми зникнемо з обличчя планети назавжди? Як можна просити нас віддати свою святу землю чужоземцям та впасти в небуття? Як можна сподіватися, що ми змиримося з власним зникненням, та що наші досягнення та досягнення наших батьків будуть знищені у битві з узурпаторами та злочинцями.

Провісники злої волі знаходяться серед нас, знайди їх, знищ і ти станеш вільним.

Ця земля, цей священний ґрунт, на якому зростали покоління за поколінням, був спустошений у льодовиковий період, і 40 тисяч років тому його зайняли наші предки... омріяний притулок, шепіт вогнища, обіцянка легкого вітру увійшли в буття наших предків, від яких ми успадкували цю землю... і через 40 тисяч років ми повинні віддати цю землю, нашу душу... ніколи, я кажу — ніколи... ми не здамося без битви... і це буде війна на тотальне знищення...

Більше тисячі поколінь наших людей жили на цій землі, зростали на ній, фізично зріднилися з нею, вросли в її ґрунт. Протягом цього часу цей священний ґрунт годував і оберігав наших людей. Ми єдині з цією землею, кожен подих легень, кожна крапля нашої крові походить від цієї землі, в нас немає нічого чужого чи випадкового... і коли наше життя закінчиться, то ми повернемося до цієї землі, як мандрівник повертається додому... і все це ми повинні покинути, оскільки так наказує наша морально зіпсована верхівка...

Наші вороги не знають, з якою силою вони стикнулися, і що вони збудили звіра, про існування якого світ хотів би забути.

Ти є національним робочим класом, залізним кулаком нашої революції. Без тебе не буде засобів революції, без тебе не буде революційної армії, без тебе неможлива перемога національної революції... ти будеш новою аристократією, душею нашої соціалістичної нації... твоя залізна воля буде найвищим правом і будь-хто, що опиратиметься, буде знищений.

Після тріумфу революції в суспільстві залишиться тільки один клас — національний робітничий клас!

Банди безрідних злочинців наповнили наші вулиці, грабують наші магазини, нападають на наших людей, використовують систему соціальних пільг та лібералів і повсюдно вишукують прояви расизму — краще просто не може бути.

Коли на початку нашої роботи ми обіцяли боротися за Європу для корінних європейців, то над нами сміялися. Коли ми вимагали роботу і житло для кожного корінного європейця, то нас називали застарілими. Коли ми вимагали адекватного соціального захисту для кожного європейця, то з нас насміхалися та казали, що ми підриваємо економіку. Коли ми вимагали, щоб корінний європеєць почувався захищеним на власному континенті, то казали, що ця частину світу не є нашою вітчизною... все ж масова підтримка людей довела, що ці комедіанти цілковито відірвалися від життя і, врешті-решт, не мають чого запропонувати людям... насміхатися з нас було легко, але коли у цих блазнів запитували, що ж вони пропонують навзамін, то вони витягали ті ж старі ліберальні цінності та кульгаві вибачення...

Ти маєш особисто познайомитися з кожним жителем своєї громади. Без потужних особистих зв’язків мільйони пропагандистських плакатів та листівок нічого не варті... намагайся не бути пихатим і зарозумілим. Твоя робота полягає в тому, щоб бути з людьми, бути одним із них, і якщо ти не можеш цього зробити, то вся мудрість, якою ти володієш, непотрібна... ти можеш знати все, але, якщо люди тебе не слухають, то ці знання нікому не потрібні.

Вчися пізнавати людей і дозволь людям пізнавати тебе. Люди довіряють тому, кого знають. Пам’ятай, що твої вороги, ультраліві, не розуміють психологію природної громади... ультраліві мають ілюзію, що громади на мультикультурній та мультирасовій основі стануть осередками революції, яка усуне національні особливості європейців... врешті-решт ультраліві оголосили відкриту війну проти громад, щоб отримати підтримку емігрантів... ультраліві готові застосувати терор проти звичайних людей, щоб перетворити громади на озброєні мультирасові табори.

Ми хочемо жити по-своєму. Ті, хто не бажає це сприймати, буде жорстоко відкинутий; хто ж намагатиметься силою змінити нас — буде знищений.

Це дуже просто: або інтелектуали служитимуть людям, або вони будуть знищені.

Мистецтво має відображати реальність буденного життя національного робітничого класу... мистецтво має підтримувати класову боротьбу національного робітничого класу... будь-яке мистецтво, що не дотримується цих правил, зникне.

Ви не уявляєте наскільки далеко ми хочемо зайти, аби упевнитися, що митці та інтелектуали знають своє місце і виконують свою роль у національній боротьбі за виживання... ми готові зробити все необхідне, щоб збити їх інтелектуальну пиху...

Геть пиху інтелектуалів!!! Люди вчитимуть митців та інтелектуалів, а не навпаки.

Це не є популярною темою для тих, хто хоче отримати позитивні відгуки в медіа. Медіа ненавидітимуть нас від самого початку, але це не має значення, адже люди знають, хто ми є. Люди знатимуть нас, якщо ми підемо до них, обережно вибиратимемо громади і пізнаватимемо особисто як можна більше людей. Завдяки мережі особистих зв’язків ми отримаємо силу потужнішу за медіа.

Пам’ятайте, що наша сила полягає в тому, що ми захищаємо людей та їх особливості, чого немає у лібералів-капіталістів та ультралівих, ми не намагаємося створити нові штучні ідентичності.

Не бійся, бо ти ніколи не будеш одиноким. Всі попередні покоління спостерігатимуть за кожним твоїм кроком, а численні покоління, що прийдуть після тебе, сподіваються, що ти виконаєш свій обов’язок... в тобі живе минуле і майбутнє. Ти є кінцевою ланкою в мільйонній еволюції свого виду, але в цього виду попереду ще мільйони років. Твоя кров дасть такі плоди, що сучасне покоління не може ні зрозуміти їх, ні, навіть, уявити... ти є ланкою ланцюга, що тягнеться через час і простір, від невідомого минулого до вічності... золотий духовний ланцюг... цей ланцюг ніколи не повинен розірватися...

Знищення людства потужними хвилями міжнародного капіталізму винесе на наш берег нового європейця. І ми повинні померти, щоб звільнити місце для цього нового європейця...

Остання мода, остання інтелектуальна примха еліти проголошує наше етнічне самогубство... але ми бачимо, як інтелектуали приходять і йдуть геть, завжди зайняті виставою для самих себе, завжди наслідуючи „останню істину”; але раса буде існувати довго після того, як гори перетворяться на долини, а рівнини виростуть до рівня гір.

Необхідно мобілізувати мистецтво та культурне життя на службу національному робітничому класу... всі чужі до національного робітничого класу елементи, або які є в опозиції до його потреб, будуть знищені.

Протягом цієї чарівної ночі ми будемо святкувати наш чудовий союз, це спільне буття. Не буде ні багатих, ані бідних, старих чи молодих, розумних чи дурних, бо ми станемо ЄДИНИМ. Кожен є важливим, потрібним, ніхто не буде одиноким... раса збереться тут, під зірками, щоб відсвяткувати своє вічне життя.

Це — революція первинних інстинктів. Наша підсвідомість прагне крові, звір волає, злість виходить за межі... ми запалимо світ...

Ми є нічним кошмаром дитинних лібералів... ми — темна сторона людини...

Прощаймося з пошуком причин, вітайте екзальтацію.

Молоді люди, надія раси! Коли впаде темрява, тікайте в ліси, бігайте з вовками, вчіться будити звіра в собі, звільніться, відрубайте все зайве, відкиньте цивілізацію, будьте вільними, щоб керувати... позбудьтеся фальшивих умовностей, що кастрували ваш дух...

Ми маємо відсвяткувати життя та вічний природний цикл. Немає смерті, тому що ми повертаємося до складових землі та природи знову і знову, як дерева, рослини, птахи, тварини і... люди.

Єдина субстанція життя присутня в нас усіх... бджолах і горах, людях і водоспадах... навіть пил, який приносить вітер, несе пам’ять минулих поколінь. Ми є єдині з цією землею, а вони намагаються примусити нас віддати її... якщо ми втратимо цю землю, якщо віддамо її, то буде розбито священний зв’язок між ґрунтом і кров’ю. Ми вже не існуватимемо. Без землі нічого не залишиться, і ми змушені будемо померти.

Індивід є тимчасовим, але раса — вічна. Як представники, раси ми — безсмертні.

Тільки небеса знають, куди приведе людину соціальна, духовна та фізична еволюція... через мільйони років... хіба що бог скаже це...

Нація — це значно більше, ніж група людей, які мають однаковий паспорт... є ті, хто живуть серед нас протягом століть, але не відносяться до нації... зараз модно казати, що будь-хто, що перетинає кордон, одразу стає англійцем, французом, шведом... ці дрібні людці, ці безсилі опортуністи навіть не можуть осягнути справжньої природи нації... це щось всеохоплююче...

Коли закінчиться нафта, коли на міста впаде темрява, коли настане хаос і анархія — тоді побачимо, хто буде сміятися останнім.

Коли сяє сонце і все йде добре, то денді-ліберали є сильними, але коли розпочнеться боротьба за основні життєві потреби, то ліберали зникнуть. Коли все зупиниться — а це може статися дуже скоро — то стане ясно, що лібералізм насправді лише сон...

Всередині кожного ліберала схований звір. Нам треба знайти шлях, до нього і визволити звіра...

Наша революція — революція фундаментальних істин: існування і вимирання, їжа і територія, відтворення. Це те, що ліберали ніколи не зможуть зрозуміти чи сприйняти... в майбутньому ми побачимо, що ліберали не мають іншого вибору, як відректися від усіх своїх цінностей.

Найголовнішим питанням нашого часу є природа людини. Відповідь на нього визначатиме наше майбутнє.

Необхідно розглядати нашу революцію в біологічному контексті. В своїй основі ми є зграєю вовків, що захищає свою територію і щенят... вовча зграя бореться за виживання, захищає своє право на існування. Людина — це соціальна тварина, як мурахи, бджоли, вовки. Всі вони мають життєвий простір, який захищають до останнього. В природі ми бачимо боротьбу... природних ресурсів завжди бракує, споживачів завжди народжується більше, ніж є життєвих ресурсів. Це призводить до змагання. Популяція, що швидше розмножується, намагається зайняти більшу територію і, таким чином, отримати більше ресурсів для розмноження. Ці ресурси відбираються у популяції, що не розмножується і не спроможна захистити свій ареал. Без території популяція вимирає... час працює проти нас. Наша популяція більше не розмножується, і верхівка вже відкрила ворота для завойовників з третього світу.

На зорі історії, в палеоліті, європейці були етнічно єдиними, але протягом часу єдність втратилася.

Європейці витратили більшість своєї історії на постійні сутички одне з одним... війни та руйнування визначили історію Європи... на жаль, європейці не придумали нічого кращого, ніж нападати на своїх сусідів, які є їхніми ж одноплемінниками.

Сімейні сутички є часто найгіршими, і коли згадуєш європейську історію, то розумієш, що це — правда.

Зовнішня загроза ніколи не могла об’єднати європейців. Араби, монголи, турки зустрічали на своєму шляху дрібні роз’єднані армії; кожен намагався утримати лише свою позицію, навіть, якщо це призводило по поразки.

… ера імперіалізму дозволила європейцям контактувати з неймовірною кількістю народів і культур. Ера імперіалізму також відкрила європейцям очі на те, якою специфічною є наша цивілізація порівняно з рештою світу.

На жаль, уроки ери імперіалізму майже повністю втрачені, і приклад африканців та азіатів лише посилив змагання та ненависть між європейцями.

Ера імперіалізму скінчилася, але європейці досі пожинають її плоди.

Я колись сказав, що європейці витратили більшу частину своєї історії на міжусобні війні. Але корисно пам’ятати, що палеоліт тривав 30 тисяч років, а етнічні відмінності та постійні міжусобиці у Європі тривають лише 10 тисяч років. Тобто, у нас є надія.

Звичайно, з іншого погляду, кривава європейська історія та бездумне винищення людських ресурсів у безкінечних війнах, ця постійна жорстока битва, є найголовнішою передумовою надзвичайного динамізму європейської цивілізації.

Постійна війна загартувала європейців. 10 тисяч років внутрішніх конфліктів натренували європейців для агресії та загарбницьких війн, європейська нація перетворилася на стрункого і загартованого воїна, готового до завоювань. Це була важка школа, але в певний момент її уроки були цілком використані. Надзвичайних успіх європейців за ери імперіалізму був зумовлений 10-ма тисячами років внутрішніх конфліктів; європейців нарешті випустили зі світового курника.

…і , врешті — решт, наш успіх майже зруйнував нас. Європейці досягли такого рівня братовбивства, який майже знищив їх з обличчя планети. І найгіршим є те, що досягнення ери імперіалізму майже повністю втрачені. І зараз нас колонізують ті, ким ми колись керували.

Протягом тисячоліть Європа була охоплена війною між численними центрами влади, великими і маленькими, які прагнули перевершити одне одного... з часом племена та племінні землі трансформувалися в феоди, а феоди — в національні держави. Протягом цього перетворення битва не припинялася, а навпаки — посилювалась. Ненависть тільки сильнішала... позитивною стороною цих перетворень було те, що люди зрозуміли важливість більших об’єднань. Люди вчилися звертати свою почуття від сім’ї чи клану до рівня племені, далі — до рівня до індустріальної феодальної держави і, нарешті, до рівня національної держави... врешті-решт, ми досягли точки, на якій люди можуть розглядати себе, як єдину расу. Надходить час, коли європейці пересвідчаться, що почуття спільного походження є такими ж сильними, як і відчуття національності... настане час, коли європейці відчують фізичну та культурну племінну єдність. В цей день європейці нарешті скажуть, що їх раса є їхньою нацією.

Шлях від місцевого патріотизму до націоналізму і, нарешті, до панєвропейського расового і культурного націоналізму є складовою наукового, промислового та соціального розвитку Європи. Основа нашої духовної революції походить від розвитку матеріальних сил... ми маємо справу з такими глибинними силами, що можемо бути певні, що пара голлівудських фільмів та плакат кампанії Бенеттон не зможуть все перевернути.

Час завжди був на нашій стороні, тільки зараз ми починаємо це розуміти. Цей розвиток є невідворотнім.

Колесо історії обертається повільно, тому довго ми не усвідомлювали, що все має першопричину. Цей процес, що його можна порівняти з тектонічними рухами земної кори, вже триває 10 тисяч років, він полягає у повільному об’єднанні нашої раси. Часи змінилися, і неможливо відтворити палеолітичну етнічну єдність європейської нації, але, рани затягнуться, і історія дасть нам новий шанс для об’єднання, тепер — назавжди.

Наприкінці штучної ліберально-капіталістичної ери сліпота та споживацтво зникнуть, і правда вийде на світло, і кров повернеться до крові.

Не думайте, що ми намагаємося оголосити національну державу застарілою, і що ідея нації, швецької, німецької, французької, польської, наразі не на часі. Нічого подібного! ... ми просто підкреслюємо, що божевілля жорстоких сутичок, викликаних нецивілізованим тваринним націоналізмом, має закінчитися. Європейці постали перед загрозою знищення, і тому не має часу обертатися назад і знову повторювати помилки минулого...

Сила Європи завжди полягала в її різноманітності. Під цієї різноманітністю я, звичайно, маю на увазі природні відмінності між європейцями, а не штучні відмінності, створені капіталістами, бюрократами Євросоюзу та фінансистами... ми вітаємо природну європейську різноманітність.

В новій Європі індивідуальні особливості кожної національності будуть захищені. Я маю на увазі, що великою поразкою буде, навіть, якщо одна єдина етнічна група відчуватиме, що її мова, культура чи традиції є під загрозою знищення. Це цілком неприйнятно... я маю на увазі, звичайно, корінні європейські етнічні групи...

Національна європейська революція означає революцію європейських націй за право на існування.

Ідея євронації не полягає в тому, що має бути лише одна національність, культура чи мова.

Перед нами стоїть гігантське завдання — реіндустріалізація Європи... ми повинні розірвати зв’язки світової економіки та повернутися до самозабезпечення.

Я обіцяю, що після нашої перемоги, навіть, голка чи шпилька не будуть імпортовані з третього світу до Європи.

Ми ре-індустріалізуємо Європу. Вся промисловість, що прихована в третьому світі, має бути повернена до Європи... це означає роботу для безробітних, житло для бездомних та підвищення податкових надходжень до державної скарбниці...ми оживимо Європу. Нові форми виробництва зроблять нас сильнішими, ніж будь-коли.

Часто кажуть, що оскільки товари і капітал можуть легко переміщуватися по світу за секунду, то наша економічна безпека не спрацює. Капіталісти все одно переноситимуть свої фабрики в країни з дешевшим виробництвом, і ми не зможемо їх зупинити... дійсно, якщо капіталіст захоче побудувати завод, скажімо, в Антарктиді, то він має гроші на це і ми нічого не зможемо вдіяти. Але питання не в тому, хто контролює виробництво, а хто контролює торгівлю. І коли ми візьмемо Європу під свій захист, то капіталісти будуть безпорадні. Вони можуть побудувати фабрики в джунглях Амазонки або використовувати працю африканських рабів та виробляти будь-що, але чим це допоможе, якщо вони не зможуть продавати свої товари у нас... що, на вашу думку, станеться з їх статками, якщо їх кораблі не зможуть причалювати до наших портів... пам’ятайте, що капіталісти отримують свої гроші завдяки нам, і коли ми закриємо двері європейських магазинів перед їх носом, то вони зникнуть.

Над нами сміються, коли ми обіцяємо європейському робітничому класові, що вони працюватимуть для корінних європейців та самі керуватимуть виробничим процесом. Коли ми обіцяємо, що кожен європейських робітник буде певен у своєму забезпеченому майбутньому та своїх нащадків, то нас називають божевільними. Нас проклинають, коли ми проголошуємо, що національний європейський робітничий клас поверне собі гордість і самоповагу і на постане на повний зріст перед світом. І коли ми кажемо, що одного дня європейський робітничий клас знову назве Європу своїм домом і буде почуватися безпечно у будь-якій її частині, то проти нас застосовують репресії. Однак, ми виконаємо ці обіцянки, скільки б ворогів не стояло на нашому шляху.

Мене часто просять різні „експерти” приєднатися до економічних дебатів, вони хочуть використати мою енергію на безплідні балачки про складні матерії сучасної економіки... але ці фарисеї не можуть врахувати, що на економічні дебати ми проходимо зі зброєю в руках...

Безумовно, що природні ресурси нашої планети почали швидко вичерпуватися, коли індустріалізація поширилися на країни, що розвиваються. Ці країни переживають небувалий демографічний вибух, який вийшов з-під контролю... той, хто керуватиме Європою повинен забезпечити її справедливу частку у розподілі світових природних ресурсів... і навіть більше.

Ре-індустріалізація — це ще не все, ми повинні ремілітаризувати континент — це питання життя і смерті.

Ми мобілізуємо Європу для війни... боротьба за світові природні ресурси стає все жорстокішою... тільки повний ідіот може думати, що мобілізація можлива за відкритої економіки.

Щоб вижити, Європа повинна контролювати регіони, що лежать далеко поза її межами — і так невдовзі і буде.

Уявіть, що станеться, якщо одного дня європейці використають всю енергію, вміння та відвагу, яку вони досі витрачали у міжусобних війнах, на боротьбу зі справжнім ворогом... ми маємо обернути ці думки, цю гру уяви на реальність... це найголовніше завдання нашої партії.

Велике Об’єднання... під атаками проникаючих злочинних мас чужоземців європейці об’єднаються на жахливе руйнівне знаряддя.

У цьому предметі відсутні моральні аспекти... ми робимо, те, що має бути... наше право — це брутальна сила...

Чи можеш ти чесно сказати, що не сподіваєшся, на такий поворот подій, що ти не бачиш його навіть у нічних кошмарах... невже ти, дійсно, такий сліпий, що не можеш уявити нічого подібного...

Партія Молоді — це меч і щит нації, прояв її войовничої волі.

На наших вулицях вовчі зграї Партії Молоді полюватимуть на ворогів народу. Молоді послідовники Партії готові знищити кожного, хто підніме руку на священну європейську націю.

Біжи, зажени їх у пастки, випусти їм кров, пали їх будинки, не жалій нікого. Якщо ти слабкий, то все втратиш; не прощай — рука, яку ти не відрубав, задушить тебе... ніякого милосердя... ніколи.

Дрібні та недалекі люди намагатимуться зупинити вас, відріжуть ваші крила і примусять забути, ким ви насправді є. Слабкі, беззбройні, бездушні ліберали хочуть приборкати орла і перетворити вовка на свійську тварину... брудні, липкі пальці прагнуть повернути вас на місце... не допустіть до цього, змагайтеся, випустіть свою злість на волю.

Ці люди бачать те, що вони ніколи не матимуть... світло північної душі... їх дратує, те, що вони не розуміють... білий всепроникний вогонь... вони відчувають, що це — небезпечно... чисте полум’я... ці створіння ненавидять все чисте і хочуть його поховати... але як вони можуть загасити це світло, як можна забруднити чистоту? ... атакуючи тих, навколо кого світиться священна аура.

Партія Молоді піде першою, якщо хтось і має ключі від майбутнього, то це — ви. Ви — майбутнє.

Це повторювалося протягом історії та еволюції знову і знову. Молоді люди залишали свої родини і приєднувалися до загонів шукачів війни і пригод... молоді люди ризикують і часто жертвують своїм життям заради мети.

Ця війна є покликом вашої дикої істоти; ви просто зробите те, що закладалося у вашому генетичному коді протягом еволюції людського виду. Як можуть ліберали зрозуміти або прийняти це? Тому вони програють.

Ти почуєш шепіт мільйонів предків, які загинули в бою... ти є продуктом боротьби... тільки наша протиприродна епоха та сили посередності можуть приховувати від нас ці знання.

Тебе примусили заховати свою силу, тож зараз поверни її собі назад.

У цій війні ти займеш своє місце серед вождів і старійшин європейського племені.

... молоді руйнівні боги, ідіть зараз і робіть свою найгіршу справу. Оберніть день на ніч...

… протягом останніх тижнів і місяців наростає хвиля нападів на основні регіони національної революції. Наш народ змушений виживати в цих екстремальних умовах. Ми могли побачити, як ліберальні медіа святкували ці злочини, вчинені молодими емігрантами та їх відданими союзниками, ультралівими... ліберальні медіа проголошували, що ці вбивства, зґвалтування, напади та пограбування є виправданими. Ці злочини вони пояснюють нашим расизмом та негостинним ставленням до так званих „нових європейців” ... ліберальні медіа стверджують, що ці напади прокладуть шлях до Нової Європи, де історія, традиція та особливості окремих держав стануть пережитками... ...ліберальні медіа зробили з Нової Європи циганський табір... зараз ліберальні медіа тріумфуюче проголосили кінець ери націоналізму, що ми, мовляв, втомилися від війни і готові йти на поступки... але ліберальні медіа не бачать, що ці нападки роблять нас сильнішими... перед обличчя загрози стає ясно, до чого йдеться... ці останні тижні показали, що на нас очікує, коли програємо... держава відвернулася від нас, але це і добре — тепер ми можемо розраховувати лише один на одного... тепер ми дійсно є одиноким, але це робить нас сильнішими...сліпі опортуністи з ліберальних медіа не бачать, що ми готові пожертвувати собою заради нації — вони і не можуть цього побачити, бо дрібний паразит не помічає величного...колись ліберальні медіа зрозуміють, що найкраща наша зброя — невгасима любов до нації, і чим більше нас атакують, тим сильнішими ми стаємо, наша ненависть до ворогів тільки збільшується... якщо ми приречені бути розп’ятими за націю, то нехай так і буде.

Ми починаємо наш відлік терору... вирішальним фактором у цій війні є наша здатність ненавидіти.

Війна за національне звільнення Європи вимагає підготовки еліти, навченої до боротьби у міських умовах — преторіанців національної революції. Ця армія молодих озброєних націонал-революціонерів буде складатися з представників робітничого класу і з’явиться в кожному куточку Європи. Почнемо з місцевих громад, а потім ці загони досягнуть національного рівня. Партія використає ці збройні сили у вирішальній битві з ворогами європейської нації та, щоб захистити громади від чужинницьких елементів.

Ми навчимося створювати озброєні громади у північних ірландців, навчимося мистецтву етнічних чисток у югославів... нам багато чому треба навчитися.

Наша сила полягає в тому, що ніхто не хоче гинути за гроші чи капіталізм. Але мільйони готові померти за націю. Капіталізм ніколи цього не зрозуміє і тому програє.

Людям обіцяли свободу, а натомість вони отримали незахищеність та самотність.

Вони намагаються розбити нас, але це їм не вдасться. Вони намагаються керувати нами, як безпам’ятними істотами, але ми віднайшли наше минуле. Щоб вони не робили — ми виживемо.

Ми проголошуватимемо наші ідеї на базарах, у парках, на полях, у лісах, на фабриках. Всюди, де є люди, ми проголошуватимемо славу нашої нації. Якщо один з нас замовкне, то сотні товаришів займуть його місце. Поки ми говоримо, люди слухатимуть. Завдяки нам вони слухатимуть голос майбутнього.

Ми хочемо чогось більшого, ніж раціональний, матеріалістичний, точно прорахований та виміряний світ, який нам пропонують. Ми хочемо розбити це, відновити душу, емоції та єдність. Ми хочемо відчути те, що неможливо пояснити, пережити те, що неможливо зрозуміти. Ми хочемо усвідомлювати, ким ми насправді є.

Велика сила полягає в праці... це неможливо пояснити... щось відбувається з нами...

Вони не зможуть перемогти тебе, доки не зможуть тебе зрозуміти. Вони належать до старого помираючого світу, в той час як ти знаходишся напередодні розквіту.

Нам важко нести цей тягар на своїх плечах — творення нового світу, але хто ще може нести цей тягар? Наше покоління страждає, але наше в нашому стражданні закладене краще майбутнє, тому ми відкрито зустрінемо все, що трапиться на нашому шляху.

Ти можеш бути проти нас, але твої діти вже марширують в наших рядах. В їх очах ти можеш побачити зорю нового дня... і не намагайся їх розчарувати, тому що ти не маєш достатньо сил для цього.

Ми є молодими аскетами. Ми переможемо в собі біль і кинемо виклик смерті. Все це ми робимо заради життя нашого народу. Ми полишили позаду легке життя, пусті дні та марнославство. Ми загартували себе стражданнями та посилили власною волею. Наша сила зростає з дня на день. Ви, хто змарнували свій шанс, хто забруднив себе і продав душу — не намагайтеся повчати нас, бо гієни не можуть учити левів.

Сьогодні блазні ще сміються, але на ваших суворих обличчях я можу побачити силу і рішучість. Сьогодні комедіанти ще розважаються, але ти спокійно очікуєш на свій вихід, як мисливець очікує в засідці. Дозволь їм зневажати нас, насміхатися, легко сприймай всі нападки на себе, тому що невдовзі ці клоуни будуть зв’язані та нарешті поглянуть смерті у вічі — прийшов твій час.

Повстання, атака, просування вперед — постійна атака на своїх ворогів — що може бути солодшим? Ми отримали шанс прожити прекрасне життя, і — смерть на нашому боці. У нас є певна місія, наше існування має причину — наше покоління має благословенну мету. Разом ми готові зустрітися з будь-чим, ми все подолаємо; щоб не сталося, ми не злякаємось. Все, що ми маємо, — це кожен із нас; у наших братах і сестрах ми бачимо цілий світ.

Життя, віддане за іншого, — це перемога над смертю.

Звертай увагу на свою зовнішність, не треба виглядати, як злочинець... люди не повинні боятися тебе, вони повинні тебе любити... якщо ти підтримуєш людські страхи, то ти на неправильному шляху... як ти можеш перемогти, якщо схожий на своїх ворогів?

Ціле покоління готове до посвячення , і ми є сучасними шаманами...

Оскільки ліберальні медіа хочуть вірити чомусь іншому, то ми повинні це бачити. Оскільки вони сподіваються на щось інше, то ми це розуміємо. Оскільки ліберальні медіа намагаються проклинати , то ми не повинні забувати про це.

Ми створимо націю без класових бар’єрів... повна рівність, цілковита єдність...

Людина — соціальна тварина. Вона завжди оточена іншими людьми... людина ніколи не є самотньою... вона залежить від інших... вона існує тільки спілкуючись з іншими.. як вона, в такому разі, може бути вільною? Навіть якщо людина одинока, живе на пустельному острові, — вона все ж не є вільною, бо її особистість є продуктом спадковості, соціальних сил та подій, що вплинули на неї... людина не створила себе з нічого, людина є продуктом оточуючого світу. Думати по-іншому — нелогічно... однак, люди стали рабами ілюзії свободи.

Спільне Існування навчить нас рахуватися одне з одним... ми навчимося жити разом, працювати разом... наш рух — це велика школа, вона пришвидшить соціальну та духовну еволюцію нашої раси.

Час настав... ми маємо іти разом... наш рух мобілізований, як і сама Нація. Надії, мрії та ентузіазм мільйонів людей спрямований на нас... зараз особа та маса єдині.

Уявіть, що коли західний світ здійснить індустріальну революцію, то одночасно станеться демографічний вибух, подібно як зараз це відбувається в третьому світі... збирання злиденних селянських мас в містах та творення індустріальної цивілізації стримувало цю людську навалу протягом 150 років... але було і дещо інше... сторіччями Європа завойовувала цілі континенти і ,тому могла відправити надлишок свого населення для освоєння нових цілинних земель... уявіть собі ці десятки мільйонів європейців, що їхали протягом сторіч до Америки, Австралії, Сибіру... наша епоха комфорту не може собі такого дозволити. Тільки уявіть, які будуть наслідки, якщо третій світ, що розвивається, намагатиметься йти слідами Західної цивілізації... якщо п’ять мільярдів населення планети пристосуються до капіталізму, індустріалізації та урбанізації, як свого часу зробили п’ять мільйонів європейців... збільште у десять разів те, що трапилось так давно... у десять разів більше забруднення, у десять разів потужніша битва за природні ресурси... і що робити з демографічним вибухом, куди подіти бідні маси третього світу? Чи можна вирішити проблеми цього покоління, якщо повісити ці мільярди людей на нас... я думаю, що ні.. я закликаю вас зробити висновки … який можливий результат.

Наша віра — наша нація, наша Біблія — люди і земля.

Коли я говорю про Європу, то маю на увазі весь континент та його жителів. Ми не повинні думати, що одна європейська нація є кращою за іншу. Слов’яни такі ж важливі для нас, як і германці, римляни — такі ж як і кельти, або балти, фіни, угорці, греки. Треба ясно усвідомити, що жодна національність не може монополізувати європейську ідею.

Темні хмари, що нависли над нашою цивілізацією, розсіються; після десятиріч невизначеності ми будемо знати, що робити; після трьох поколінь, що відрікалися від себе, ми знову будемо переможними та рішучими.

Те, що розбили, буде складено до купи, те, що загубили, — знайдеться, і, те, що померло, — воскресне. Страх обернеться на відвагу, слабкість — на силу, нерішучість — на цілеспрямованість. Історія буде свідком нашого сходження до величі.

Без сумніву, це — Велика історія, найвеличніша історія всіх часів, і ми можемо стати її частиною. Ми будемо увічнені в Бойовому гімні нашої Раси і наші імені згадуватимуть у віршах. На нашу честь складуть пісні, майбутні покоління співців розказуватимуть у них про нашу героїчну смерть. Ми залишимось в пам’яті народу, наші імена житимуть вічно.

Якщо вони хочуть хаосу, то отримають його.

Нам необхідний європейський фундаменталізм.

Догори

Перейти до статей теми: