Bricolage NL  
 

Українські антифа

Український SHARP

Я свідомо уникаю терміну „націонал-антифа”. Хоча будучи справжнім націоналістом, люблячи цю землю, цю культуру, прагнучи для цих людей кращого буття ти не можеш не бути антифа.

Хто такі „фа”? Модніки, які сприймають світ через естетику „Блад ен Хонор”? Невдахи, які маярять себе фюрерами, гауляйтерами чи на крайня комендантами концтабору? Ті, які хочуть за рахунок інших самоствердитися. Я багато спілкувався з українськими фашистами. І скажу чесно — я їх не розумію. Точніше розумію, але при всьому людинолюбстві та повазі до „іншого” це розуміння викликає огиду. Невже можна любити Батьківщину і благоволіти перед тими, хто нищив твоїх дідів? Ні, звичайно, скаже будь-яка людина, яка дає собі звіт про власні вчинки. Але у них все навпаки. „Дякуючи” фа у всьому світі укріпився негативний стереотип поняття націоналізм. І вони називають себе націоналістами, водночас просторікуючи про „славянскоє єдінство”, яке ми вже не один рік відчуваємо на собі. Як на заході система використала визвольні ідеї лібералізму для пошиття собі ідеологічних шат, так і фашня використала націоналізм для прикриття, легітимізації своїх неповноцінних прагнень. Націоналізм це сильна річ. Вона радше є підсвідомою та емоційною потенцією, аніж чітко викристалізованою філософією, щоб там не казали, фарисеї, книжники та „приватизатори” цього терміну.

Все дуже просто. Майже як з капіталізмом. Або ти розвиваєш свої здібності і прогресуєш за рахунок цього, або ти прогресуєш за рахунок когось іншого. З фа так само. Вони не говорять про націорозвиток, націотворення. Вони мабуть і слів таких не знають. У них все простіше, ми повинні всіх нагнути і все буде з… Ми повинні знищити всіх жидів, хачиків, китайців, циганів, растаманів, реперів, сноубордистів, прихильників музики СКА, одним словом всіх, хто не займає якогось місця у їхній ієрархії (хоч соратників вони також люблять мочити — згадайте Вервольф та Комбат 18 тощо. Тут можна багато писати про їх штучні конструкції, на відміну від природного органічного порядку речей. Можна, та навряд чи багато хто з них здатен на усвідомлення цього. По великому рахунку вони лохи. Бо хто такий Гітлер, як не пішка у руках Крупів, Шахтів і кого там ще? Хто такий Мусоліні, як не вигідна фігура для Віктора Імануіла, котрий, коли змінилися політичні розклади посадив його на ціпок. Та ці люди не розуміють таких простих речей. Їм треба пояснювати „просто і доступно”. Сподіваюся, всі зрозуміли, що я маю на увазі. Сьогодні українські фа, якщо до них, як правило, російськомовних, можна вживати слово „українські” , є проблемою як для всього українського суспільства так і для українських націоналістів та інших альтернативних рухів. Вони гангрена на його тілі. Гангрену треба лікувати. Інколи навіть шляхом відтинаня. В свій час деякі націоналісти, пробували загравати з фа, використовувати їх як ресурс. Та подібна тактика отримала повний провал, позаяк стратегії протилежні. Український націоналіст не може бути фашистом апріорі . Це питання не тільки честі, але і гігієни. Вони це також розуміють, варто зайти, на приклад, на „украінскій націонал-соціалістіческій портал”, де падаючи на коліна перед „славянскімі братьямі” вони відхрещуються від того, що власне і мало б робити їх українцями.

Та досить про погане. В певній мірі існування цих придурків нам навіть вигідне. Є ворог, а отже буде боротьба. Відповідно є кому давати п…и.

Їм, ворогам українського народу.

примітка: даний текст не інтелектуальна власність групи „Бриколяж”, в той час як висловлені у ньому думки вповні відповідають ідеологічній позиції групи. „Украінскій” фашист не може бути українським націоналістом і ширше, патріотом, як таким. А відтак, висловлюючись фігурально, йому не варто бути взагалі.

контактна адреса: s.h.a.r.p_kyiv@mail.ru

Коментарі (2) для “Українські антифа”

  1. Fa

    Ти просто дурний.
    Коментар до твоєї писанини вже міститься у фразі
    “Невже можна любити Батьківщину і благоволіти перед тими, хто нищив твоїх дідів?” - і ти кажеш, що багато спілкувався з фашистами? І ще, вони себе не називають фашистами, бо вони - скіни. А ти тупа підарська жидівська соска.

Залишити коментар