Bricolage NL  
 

„ЗУПИНИТИ РАСИЗМ-2” або ШАРПи — остання надія Білої Раси

МЛ „Бриколяж”

„Зупинити расизм — 2” вже не одноразове комюніке, оскільки потреба у подібних матеріялах зростає пропорційно до контркультурної фашизації молодіжного середовища. Саме тому ми важаємо за необхідне відслідковувати і публікувати у всесвітній мережі Інтернет електронні адреси щодень зростаючої ксенофобної спільноти.

Електронний бюлетень „Зупинити расизм” публікує розбиті за ідеологічним походженням групи, організації, контори, вони різні, але ненависть їх спільний знаменник.

Доморощені нацисти і нацболи, панславісти і українофоби, історичні ревізіоністи і тому подібні „інтелектуальні” збочення вартують на поступове викорінення, і для початку — остракізм.

Наша кунсткамера (public enemy)

Українські НС (їхні попередники знищили 20 міліонів українців, на їхній совісті Холокост і допоможе Аллах братам нашим туркам!)

http://www.sokyraperuna.org/  —  Сокира Перуна (найвідоміший український НС-гурт. Язичництво і расизм).

http://www.bhukraine.onestop.net/  —  Кров і Честь. Україна (українське відділення „Blood and Honour”. НС-скінхеди).

http://www.creativity.org.ua/  —  Всесвітня церква творця (українське відділення WCOTS. „Релігія білої людини”).

http://www.unsp.org/  —  Український націонал-соціалістичний портал (новітні українські послідовники А.Гітлера).

http://bnsf.fateback.com/  —  Буковинський націонал-соціалістичний портал (буковинські нацисти).

http://kievskin.h12.ru/  —  Київські скінхеди (нацистське комюніті росте).

http://www.geocities.com/ukrskin  —  Українські скінхеди (вони ж київські).

http://www.skinheads.xxxnations.com/  —  Українські білі скінхеди (типовий нацистський).

http://www.una-unso.org.ua —  „УНА” Коваленка (частина колись єдиної УНА. Експлуатують расову тематику).

„Українські НБ” (неосталіністи, представники російських організацій і просто ланцюгові пси антиукраїнської реакції, відповідно)

http://www.nw.com.ua/  —  Нова Хвиля (ЛКСМУ, „украінській” комунонацизм і ревізія Голодомора).

http://nazbol.members.easyspace.com/  —  НБП Росії в Україні (псевдоліва п’ята колона).

http://www.bratstvo.info  —  Братство („український націонал-більшовизм” на ранньому етапі свого становлення).

Панславісти (їм важко вивчити забуту мову, а користуватися нею неможливо. Їхній світ за межами України, а корені ідентичності вони делегують уявній слов’янській цивілізації)

http://www.gvardiya.org.ua/  —  Слов’янська гвардія (тут йдется про якийсь „слов’янський” (не український) реванш).

http://members.odinsrage.com/slavpride  —  Слов’янська гордість („слов’янська єдність, гордість” та інші симулякри).

Малороси (подібні до панславістів представники антиукраїнської окупаційної більшості, частина котрих ще здатна стати на праведний шлях і зняти ушанку набутих стереотипів)

http://ua.mrezha.ru/  —  Єдина Русь (класика малоросійських комплексів меншовартості).

http://www.ukrstor.com/  —  Українська історія (класика малоросійських комплексів меншовартості-2).

http://users.i.com.ua/~luzan/history/  —  Невідома історія України (класика малоросійських комплексів меншовартості-3).

http://ukrhistory.narod.ru/  —  Українська історична бібліотека (класика малоросійських комплексів меншовартості-4).

http://slavica.maillist.ru/abakumov  —  Слов’янська єдність („наукові дослідження” тов. Абакумова).

http://br-sl.com/  —  Брати-слов’яни (чорносотенна пропаганда в Україні);

http://www.pravda.org.ua/  —  Руська правда (імперська і неоімперська пропаганда в Україні).

http://slavonic.org.ua/  —  Слов’янська партія (українці не слов’яни).

http://russian.kiev.ua/  —  Руська община України („рускість” антонім „українству”).

http://www.rdu.org.ua/  —  Руський Рух України („рускість” антонім „українству”-2).

http://kro-krim.narod.ru/  —  Конгрес руських общин Крима („рускість” антонім „українству”-3).

http://www.russ-centr.narod.ru/  —  Руський молодіжний центр Крима (маніхейська українофобія).

http://www.zaistinu.ru/ukraine  —  Україна Шенгенська (маніхейська українофобія-2).

http://www.otechestvo.org.ua/  —  Єдина Батьківщина (маніхейська українофобія-3).

Українці в Україні не більше ніж етнічна меншина. Окупувавші країну малороси (новороси) шукають ворогів по телевізору і на вулиці. І там і тут ми чуємо настояні на оковитій „аналітичні” доповіді про зловісних „галицьких націоналістів”, „кримсько-татарських фундаменталістів”, „орди кавказьких емігрантів” і „рятівну місію великої „Руської цивілізації”.

Вітчизняні нацисти і нацболи, панславісти і українофоби говорять різними дискурсами, сенс котрих зводиться до попереднього заперечення поняття „українскість”, притаманного справжнім, а не „расовим”, „великоукраїнським” чи „хуторянським” націоналістам.

Націоналіст знає, що діяльність УПА сягала Донецької області і носила загальноукраїнський характер а наступна, вже остання АРМІЯ прийде саме звідти; що чеченці також люди і мають право жити в Ічкерії, а не ЕреФії, а дружні татари завше ліпші за нелояльних „моряков руского флота”. „Рятівна місія „Руской цивілізациі” подібна до аналогічної колишнього німецького рейху, і то не перебільшення, а лише констатація факту.

Європейська цивілізація відповідальна за знищення десятків внутрієвропейських культур так званих малих народів; на її совісті геноцид небілого населення на всіх доступних континентах і наступна екологічна катастрофа. Українці не брали участі у подібних досягненнях „велької білої раси” і їхня історія тільки починається. Саме тому ми не повинні нищити, асимілювати, палити і зомбувати, стираючи тонку відстань між Колонізатором та Колонізуючим.

Історія повертається на круги своя і маси колись упосліджених мешканців колонізованих „окраїн” повертаються до метрополії, керуючись підсвідомим класовим прагненням повернути награбоване у їхніх прадідів. Їхня місія вмотивована і рухаючись стрімкими потоками капіталістичного ринку праці вони наближають до логічного завершення існування паразитичної європейської цивілізації. Те саме стосується російської і штатівської вже прикінцевої світової потуги. Расова асиміляція і створення незалежних ісламських анклавів передують занепадові так званої „білої цивілізації” — скупченню рабовласників, феодалів і капіталістів всіх мастей. І тоді вони пригадують казку про Великий Білий Райх, бриють голови, начіплюють свастики і марширують вулицями середньовічних міст. Вітчизняні „національні революціонери” обмальовують стіни, бухають на Майдані, конструюють недолугі сайти, б’ють поодиноких кавказців і верещать про статус російської мови. Вони люблять Білу Расу і Слов’янську Цивілізацію, Євразійську Імперію і Радянський Союз, Православну Віру і прагнуть новітнього тоталітаризму. Їхня Україна лише частинка вказаних потенцій, як завше маленька і окраїнна буква примарної імперської мозаїки. І лише позитивна дискримінація при паралельному наповненні українським змістом виведуть українців на фінішну пряму, залишивши позаду мізантропічні та уніфікуючі практики цивілізованих європ, росій і штатів.

Ми наводимо приклади неприйнятних ідеологічних установок, сенс котрих варто сприймати з огляду на їхній статус — вони справжні діти своїх справжніх батьків. Російські і європейські, китайські і штатівські вони ксенофобні, невітчизняні і антиукраїнські. Є інші світи і ми належимо до них. Імперія це завжди погано, а делегування власної, ще заспаної української ідентичності різноманітних „білим”, „слов’янським” чи „радянським” видумкам відволікає від нашого останнього шансу відродитися в першу чергу УКРАЇНЦЯМИ, а вже по тому білими, слов’янськими і тому подібними симулякрами епохи, що минає — ери імперського панування і спотворених зображень у зеркалі етнічного буття.

Борючися із мамоною Бог користується своєю зброєю, тоді як вони пропонують уподібнитися до рогатого. Будь-яка уніфікуюча ідея є спробою обманути і у підсумку нав’язати „престижнішу”, ніби-то „цивілізаційну” ідентичність. Ми станемо українцями або розчинимося в агонізуючому „білому, слов’янському” світі, котрий розплачується за століття експлуатації і відчуваючи закінчення тягне нас із собою, до расового та екологічного мороку забуття.

ШАРПи борються із привнесеними посттолерантними іноземними ідеологемами, оскільки щиро переконні у нерентабельності і більше того, провокаторському статусі декадансових ідеологій кінця 20-го століття, серед котрих найрозповсюдженіші нацизм, „радянський” (не європейський) націонал-більшовизм, расизм, панславізм, українофобія та ринковий лібералізм, він же капіталізм.

For real left! Ukranian Power!

за довідками звертайтеся s.h.a.r.p_kyiv@mail.ru

Залишити коментар